Aanbod

Dit doen wij

Van Klip en Boeien | gitaar

Ons repertoire

Zo’n 10 jaar geleden begonnen Martijn Nieuwenhuijzen (gitaar en zang)  en Yvonne Wagenaar (tekstschrijver en zang) met het zingen van liedjes uit de jaren ‘ 70, op de Tuinkunstdagen van Volkstuinencomplex Tuinwijck In Amsterdam. Het was alsof we nog nooit anders hadden gedaan. Het repertoire groeide door de jaren heen, oa met Franse chansons en, steeds meer, met zelfgeschreven Nederlandse ‘chansons’.

We traden op met eigen liedjes bij ‘Concert bij de Buren’ in Middelburg, bij de VVAO in Breda, voor de Rotary in het theatertje van Ritthem, voor de Provincie Zeeland bij de uitreiking van de Zeeuwse Boekenprijs (‘Middelburg, oh Zeeuwse Burcht’), in Kunstatelier G achttien 88 in Baarland, op een poëziemiddag in De Drvkkery in Middelburg, in Panorama Walcheren en in de kring van familie en vrienden.

Van Klip en Boeien | optreden

Ons concert

Nu, in 2022, is het repertoire van eigen liedjes uitgebreid. Yvonne schrijft de liedjes, Martijn maakt er muzikale schilderijtjes bij. Inmiddels hebben we versterking van veelzijdig muzikant Dries Oomen, die naast de begeleiding (piano, gitaar, accordeon), met zijn muziek een heel eigen inbreng heeft.

‘Voeten’ is een concertje van 1 a 1  ½  uur. Met muziek, liedjes en een verhaal over de kringloop van het leven, met al zijn mooie momenten en tegenslagen, en de moed om door te gaan. Over dansen op de vulkaan, een kronkelende rivier, een liefde in oorlogstijd, de adem van de glasblazer. 

Onze prijzen

Als u zin heeft in een uurtje muziek. En u heeft een ruimte, een grote huiskamer, een klein theater, een kerkje, een cultureel centrum, dan komen we met plezier naar u toe.

Het programma kan inhoudelijk of in lengte worden aangepast zodat het bij uw gelegenheid past.  Wat de kosten betreft, die overleggen we graag samen met u. U kan daarbij denken aan € 150 tot € 500, afhankelijk van de reisafstand en -kosten, tijdsinvestering, aantal bezoekers en de aard van de bijeenkomst.

Wil je weten wat anderen vonden van ons programma ‘Voeten’? Lees dan hier een lovende recensie!